Informatie

Hessing witgoed techniek is een bedrijf dat reparaties uitvoert aan alle bekende merken van huishoudelijke apparatuur. Wij hanteren een vast tarief betreffende de voorrijkosten, ongeacht uw bezoekadres binnen ons werkgebied. Dit werkgebied bevindt zich in ’t Gooi, Utrecht en een groot gedeelte van de provincie Flevoland.

Wij kunnen voor een reparatie langskomen aan huis of op kantoor van maandag tot vrijdag. Wij streven ernaar om u binnen vijf werkdagen te bezoeken, met het doel dat u zo min mogelijk last zal ondervinden van het betreffende apparaat.  Daarnaast bieden wij drie maanden garantie op elke reparatie.

Na elke reparatie zal onze monteur voor u een werkbon uitschrijven indien u dit wenst. Op deze werkbon staat een omschrijving van de verrichte werkzaamheden. Daarnaast staat er op deze werkbon ook een specificatie van de kosten. Het is bij ons mogelijk om contant of per pin af te rekenen bij de monteur. Het is ook mogelijk om per factuur te betalen. Hier zal 10,00 euro administratie kosten voor in rekening worden gebracht.